Diensten
Bedrijfs Handdruk

Ontwikkelen e-learningmodules 

Medewerkers van het Kennis- en innovatiecentrum  ontwikkelen volledige e-learningmodules voor organisaties. Elke organisatie is anders en daardoor is ook de leervraag en de toepassing anders. Als manager, HRM- of HRD-professional weet je precies welke kennis en vaardigheden jouw professionals op de werkvloer nodig hebben. Samen vertalen we de doelen naar een e-learning cursus die past bij de organisatie en de medewerkers. Zo creëren we maatwerk. Of het nu gaat om de invoering van nieuwe regelgeving, het leren werken met een nieuwe machine of het verbeteren van klantcontact. E-learning zorgt ervoor dat de medewerkers zich de leerdoelen snel eigen maken.

Projectondersteuning

Soms zoek je gewoon iemand die meewerkt binnen een project om bijvoorbeeld advies te geven of te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij helpen dan graag. Met onze ervaring kunnen wij van een grote meerwaarde zijn binnen projecten. Noem ons de vraagbaak, het manusje van alles. Wij hebben ruime ervaring met projecten binnen de zorg- en welzijnssector en het onderwijs.

Projectmanagement

Onze medewerkers kunnen ook het projectmanagement  op zich nemen. Wel zo handig voor als u tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken. Onze projectmanagers nemen u graag diverse projecten uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van een nieuw softwareproduct, een intern onderzoek of tijdelijke vervanging van uw projectmanager.