top of page
Diensten
Bedrijfs Handdruk

Ontwikkelen webapplicaties en e-learningmodules 

Medewerkers van het Kennis- en innovatiecentrum ontwikkelen webapplicaties en volledige e-learningmodules voor organisaties. Elke organisatie is anders en daardoor is ook de (leer)vraag en de toepassing anders. U weet je precies welke tools, kennis en vaardigheden jouw professionals nodig hebben. Samen vertalen we de doelen naar een webapplicatie of een e-learningmodule die past bij de organisatie en de medewerkers. Zo creëren we maatwerk. 

Projectondersteuning

Soms zoek je gewoon iemand die meewerkt binnen een project om bijvoorbeeld advies te geven of te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij helpen dan graag. Met onze ervaring kunnen wij van een grote meerwaarde zijn binnen projecten. Noem ons de vraagbaak, het manusje van alles. Wij hebben ruime ervaring met projecten binnen de zorg- en welzijnssector en het onderwijs.

Projectmanagement

Onze medewerkers kunnen ook het projectmanagement  op zich nemen. Wel zo handig voor als u tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken. Onze projectmanagers nemen u graag diverse projecten uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van een nieuw softwareproduct, een intern onderzoek of tijdelijke vervanging van uw projectmanager.

bottom of page