top of page
Over ons
Vertrouwen zakenman

Wie zijn wij?
De Heer Kennis- en innovatiecentrum is een zelfstandige coöperatieve organisatie en is werkzaam in de industrie, onderwijs en organisaties binnen de sector zorg en welzijn. Het Kennis- en innovatiecentrum is een initiatief van 
De Heer Software en De Heer Medicom.

De Heer Software ontwikkelt, verkoopt en implementeert kwalitatief hoogstaande producten en diensten voor de Nederlandse gezondheidszorg. Deze zijn innoverend, flexibel en betrouwbaar. De cliënt, zijn verwanten en zorgmedewerkers staan hierbij centraal. 

 

De Heer Medicom is al ruim 40 jaar dé professionele partner op het gebied van innovatieve zorgdomotica-oplossingen in de langdurige gezondheidszorg.

 

Naast onze interne dienstverlening aan de initiatiefnemers van het Kennis- en innovatiecentrum ondersteunen we ook andere bedrijven en instellingen met hun bedrijfsprocessen door het aanbieden van advisering, diensten en
e-learningoplossingen. Daartoe richt het Kennis- en innovatiecentrum zich op langdurige relaties met klanten en medewerkers om zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de ondersteuning van onze klanten.

 

Bekijk portfolio

bottom of page