top of page

Werkende professionals in de zorgsector sterk maken en sterk houden, dat is waar de Kei-Academy voor staat. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van medewerkers in de sector zorg en welzijn.

Leren via de Kei Academy is gericht op uw eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden u meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten uit de praktijk, klassikale en online lessen.

Nieuws

Webinars

COVID-19

donderdag 11 juni 2020

Onze opleidingen gaan gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: via online lessen gecombineerd met fysieke bijeenkomsten of de e-learning variant.

KEI opleidingen

dinsdag 9 juni 2020

Als u zich in relatief korte tijd in de administratieve organisatie van de sector zorg en welzijn wilt ontwikkelen, geen volledige meerjarige erkende opleiding wilt volgen, maar toch een gewaardeerd opleidingscertificaat ambieert, dan zijn de KEI-opleidingen iets voor u. De opleidingen kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid, aandacht voor actualiteit en afstemming op uw dagelijkse werk en functioneren.

Lezen van de jaarrekening

donderdag 10 september 2020

9:30 uur

Aanvang 

Lezen van de jaarrekening

Presentatie

Kees van Hummelen

De jaarrekening: Hoe lees je hem, wat moet je er mee en wat moet je er écht mee? Enkele vragen die beantwoord worden in deze webinar.

Portfolio

Opleidingen, webinars en e-learningprogramma's
KEI Academy.png
Studente

Opleidingen en e-learningprogramma's   

Basiskennis Wmo

€ 99,=

Wil je burgers goed kunnen informeren over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)? Dan is deze training iets voor jou. Tijdens deze praktijkgerichte training ontwikkel je de belangrijkste kennis en vaardigheden die je nodig hebt om burgers op een klantgerichte wijze verder te helpen bij vragen over de Wmo. Ook de samenhang tussen de Wmo en andere regelingen binnen het sociaal domein worden besproken.

Werkvorm

Start

Duur

e-learning + 1 online les

Na inschrijving

doorlooptijd 2 maanden

INSCHRIJVEN

Basiskennis Wlz

€ 99,=

Wil je meer kennis hebben over de Wlz? Dan is deze training iets voor jou. Tijdens deze praktijkgerichte training wordt de Wlz uitgebreid toegelicht. Ook de samenhang tussen de Wlz en andere regelingen binnen het sociaal domein worden besproken.

Werkvorm

Start

Duur

e-learning + 1 online les

Na inschrijving

doorlooptijd 2 maanden

INSCHRIJVEN
bottom of page